Млинці на окропі виходять рум’яними і ажурними. Вони відмінно поєднуються з будь-якими заправками і начинками: як солоними, так і солодкими. Спробуйте простий і смачний рецепт для вашого сніданку або перекусу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Окріп – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 1,5 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування млинців на склянку молока з окропом? У глибокій мисці збиваємо яйця з сіллю і цукром.

Вливаємо в суміш склянку окропу. Перемішуємо до однорідності.

Тепер вливаємо молоко.

Просіваємо в тісто борошно з розпушувачем. Збиваємо до відсутності грудочок.

Додаємо до тіста рослинне масло. Перемішуємо.

Розігріваємо сковороду. Масло можна не лити, так як воно міститься в тесті. Обсмажуємо млинці з обох боків до рум’янцю.

Викладаємо готові млинці на сервірувальну тарілку, подаємо до столу з будь-яким додатком. Приємного апетиту!

Мереживні млинці на молоці Млинці Млинці з розпушувачем на молоці Млинці на 1 літр молока Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці класичні Солодкі млинці на молоці