Поєднання запашних млинців, вершкового сиру, червоної риби здатне підкорити кожного. І до того ж це буде цікавим рішенням для закуски до святкового столу на Масницю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Яйце – 5 шт.
  • Вода мінеральна – 100 мл
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Кріп – 0.5 – 1 пучок
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Для начинки: –
  • Сьомга слабосолона – 300 – 400 гр.
  • Сир вершковий – 250 – 300 гр.
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Готувати млинці з червоною рибою легко! З’єднайте борошно, яйця, воду, молоко і масло, замісити тісто для млинців. Кріп дрібно порубаєте, додайте його в тісто і перемішайте. Посмажте з тіста тонкі млинчики.

З червоної риби зніміть шкірку, наріжте тонкими скибочками.

Кожен млинець змастіть вершковим сиром, посипте рубаною зеленню, зверху покладіть шматочки червоної риби, загорніть трубочки. Фаршировані млинчики складіть на тарілці, оберніть його харчовою плівкою і приберіть на 1,5-2 години в холодильник.

Кожну трубочку розріжте на дві частини, красиво викладіть на блюдо і ставте на стіл.

Приємного апетиту!

Млинці з сиром і зеленню Млинці класичні Млинці на мінералці Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці класичні Російські млинці