В даному рецепті вам пропонується приготувати млинці з фруктовою начинкою – найдоступнішою, смачною і швидкою. Фрукти можна взяти будь-які. У цьому рецепті беремо банан і яблуко. Замісимо тісто на воді. Фрукти карамелізуємо на сковорідці. У вас вийде чудове блюдо для сніданку або вечері, особливо для дітей.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Вода – 500 мл
- Розпушувач тіста – 10 гр.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Для начинки: –
- Яблука – 2 шт.
- Банан – 2 шт.
- Масло вершкове – 0.5 ст. л.
- Масло пісне – 0.5 ст. л.
- Цукор-пісок – за смаком
- Лимонний сік – 1 ч. л.
Процес приготування:
Як приготувати млинці з фруктовою начинкою? У посуд для замішування тіста розбийте яйця і насипте цукор і сіль.
Потім налийте до них один стакан води і все перемішайте.
Насипте до цієї рідкої основі борошно, просіяне на сито і змішану з розпушувачем.
Лопаткою або віночком замісіть тісто до густої однорідної консистенції.
Потім порційно додайте в тісто решту воду і відразу перемішуйте. Тісто для млинчиків повинне вийти рідким.
Добре розігрійте сковорідку з рослинним маслом і посмажте на неї тонкі млинчики. Масло додайте в сковорідку перед кожним млинцем.
Приготовані млинці складіть стопкою на тарілку.
Почистіть від шкірки яблука і банани і наріжте на невеликі шматочки. Розігрійте в сковороді вершкове і олію в рівних частинах і потушкуйте в ньому нарізані яблука. Їх тушкуйте під кришкою і протягом 7-8 хвилин. Потім покладіть до яблук нарізані банани і потримайте їх на вогні 1-2 хвилини.
Отриману яблучно-банановий загорніть начинку на млинці і подайте їх до столу.
Їжте на здоров’я!
Млинці Млинці без молока Млинці без соди Млинці на воді з яйцями Фаршировані млинці з начинкою Яєчні млинці