Освойте рецепт гарбузового млинчиків з додаванням молока, і вам вдасться нагодувати гарбузом без праці навіть тих, хто не любить цей дуже корисний овоч. Гарбуз для млинців потрібно буде заздалегідь нарізати на кубики, очищені від шкірки і насіння, а потім відварити до готовності або ж запекти кубиками в духовці. Іноді в такі млинці додають і сиру гарбуз, натерту на дрібній тертці, але з готовим гарбузовим пюре млинці все ж вийдуть більш ніжними.
Інгредієнти: на 20 порц.
- Борошно пшеничне – 160 гр.
- Молоко коров’яче – 400 мл
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Ванілін – за смаком
- Гарбузове пюре – 120 гр.
- Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати млинці з гарбузом на молоці просто! У миску розбийте яйце, сіль, всипте цукор, ванільний цукор. Кулінарним віночком збийте яйця, цукор і сіль.
До яєць додайте гарбузове пюре і розмішайте. Пюре потрібно приготувати заздалегідь з шматочків гарбуза, запечених в духовці або відварених у каструлі. Блендером розмішайте все в пюре.
В миску з пюре додайте борошно і розпушувач, розмішайте.
нагрійте Молоко до теплого стану, додайте в тісто, перемішати. Потім дайте готовому тісту настоятися 30 хвилин, щоб борошно розбухла.
Сковороду промажте рослинним маслом, підсмажте млинці з двох сторін до готовності. З другої сторони млинці смажаться швидше в два рази, ніж з першої.
Стопкою складіть гарбузове млинці, кожен млинець змащувати розтопленим вершковим маслом.
Приємного апетиту!
Млинці без соди Млинці класичні Млинці на Масляну Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці класичні