Освойте рецепт гарбузового млинчиків з додаванням молока, і вам вдасться нагодувати гарбузом без праці навіть тих, хто не любить цей дуже корисний овоч. Гарбуз для млинців потрібно буде заздалегідь нарізати на кубики, очищені від шкірки і насіння, а потім відварити до готовності або ж запекти кубиками в духовці. Іноді в такі млинці додають і сиру гарбуз, натерту на дрібній тертці, але з готовим гарбузовим пюре млинці все ж вийдуть більш ніжними.


Інгредієнти: на 20 порц.

  • Борошно пшеничне – 160 гр.
  • Молоко коров’яче – 400 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Ванілін – за смаком
  • Гарбузове пюре – 120 гр.
  • Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати млинці з гарбузом на молоці просто! У миску розбийте яйце, сіль, всипте цукор, ванільний цукор. Кулінарним віночком збийте яйця, цукор і сіль.

До яєць додайте гарбузове пюре і розмішайте. Пюре потрібно приготувати заздалегідь з шматочків гарбуза, запечених в духовці або відварених у каструлі. Блендером розмішайте все в пюре.

В миску з пюре додайте борошно і розпушувач, розмішайте.

нагрійте Молоко до теплого стану, додайте в тісто, перемішати. Потім дайте готовому тісту настоятися 30 хвилин, щоб борошно розбухла.

Сковороду промажте рослинним маслом, підсмажте млинці з двох сторін до готовності. З другої сторони млинці смажаться швидше в два рази, ніж з першої.

Стопкою складіть гарбузове млинці, кожен млинець змащувати розтопленим вершковим маслом.

Приємного апетиту!

Млинці без соди Млинці класичні Млинці на Масляну Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці класичні