Це рецепт приготування смачного сніданку для прихильників «лісового м’яса». Тісто замішуємо на молоці та яйцях. Млинці начиняємо будь смаженими грибами з додаванням плавленого сирка. Таких млинців можна приготувати багато і заморозити.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 150 мл
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – за смаком
- Печериці свіжі – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
- Сир плавлений – 50 гр.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати млинці з грибами і плавленим сиром? У посуд для замішування тіста розбийте яйця, налийте до них молоко і насипте за своїм смаком сіль і цукор. З допомогою міксера все добре збийте. Потім насипте в цю рідку основу потрібну кількість борошна і замісити тісто. У тісто можна додати трохи олії, щоб потім не сковорідку змащувати.
З приготованого тесту спечіть на добре розігрітій сковорідці тоненькі млинці, обсмажуючи їх з обох боків до рум’яного кольору.
Печериці або інші гриби добре промийте проточною водою і наріжте на невеликі шматочки. Почистіть половину цибулини і дрібно наріжте. На сковорідці обсмажте цибулю з грибами до повного випаровування грибного соку. Готову начинку посоліть за смаком.
Плавлений сирок подрібніть на крупну тертку. Його можна попередньо заморозити, щоб легше натирався. Обсмажені з цибулею гриби перемішати з натертим сиром.
Спечені млинці трохи остудіть. Потім на край млинчика покладіть ложку начинки і поверніть кожен млинець рулетом. Приготовлені млинці з грибами і плавленим сиром можете перекласти на порційні тарілки і подати до столу.
Приємного апетиту!
Млинці без соди Млинці з грибами Млинці класичні Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів