Апетитні і некалорійні млинці зі шпинатом. Дуже смачні і поживні. Готувати їх дуже просто і досить швидко. І сніданок для всієї родини готовий!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Шпинат – 80 гр.
  • Молоко коров’яче – 350 мл
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Сода харчова – 3 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 5 гр.
  • Сіль – 4 гр.
  • Масло рослинне – 10 гр.
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати млинці зі шпинатом? Шпинат добре промиваємо, відриваємо стебла, листя розрізаємо на більш дрібні частини і заливаємо його молоком. Подрібнюємо все з допомогою блендера.

Потім вбиваємо яйця і засипаємо цукор з сіллю.

Просіваємо через ситечко борошно, можна відразу в тісто. Також засипаємо соду, намагаючись рівномірно розподілити її по поверхні борошна.

І заливаємо олію. Перемішуємо все блендером. Даємо тісту настоятися протягом 15 хв.

Сковороду промазуємо невеликим шаром масла і розігріваємо. Вливаємо 3 ст. л. тіста, розрівнюючи його по всій поверхні сковороди.

Смажимо на середньому вогні по 2-3 хв. кожну сторону.

Так потрібно прожарити всі млинці. Готові млинці змащуємо вершковим маслом в тій кількості, в якому вам подобається.

Загортаємо млинці конвертом.

Приємного апетиту!

Ажурні млинці на молоці Мереживні млинці на молоці Млинці класичні Млинці на Масляну Млинці на молоці з содою Російські млинці