Млинці з ікрою і маслом – це вишукане блюдо, яке відмінно впорається з роллю закуски на святковому столі. Поєднання простих і ніжних млинці з червоною ікрою і вершковим маслом є дуже вдалим. Оригінальні, апетитні і поживні млинці з ікрою і маслом готуються нескладно і досить швидко.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Молоко коров’яче – 250 мл
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Ікра червона – 50 гр.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати млинці з ікрою і маслом, в глибокій ємності з’єднайте молоко і курячі яйця. Потім, озброївшись міксером, збивайте суміш до однорідності.

Потім додайте просіяне пшеничне борошно і сіль. Збивайте інгредієнти міксером до утворення однорідного тіста.

поставте Сковороду на вогонь, влийте рослинне масло. На розпечену сковороду відправте порцію млинцевого тіста, розподіляючи його по всій поверхні. Дочекайтеся, коли зарум’яняться краї млинця, потім переверніть його і обсмажте другу сторону. Аналогічним чином приготуйте всі млинці, поки не закінчиться тісто.

Далі промажте готові млинці вершковим маслом.

Після цього необхідно покласти на млинець порцію ікри – одну столову ложку.

Млинці практично готові. Залишилося згорнути їх з начинкою рулетом і розрізати навскоси. У такому вигляді млинці з ікрою і маслом найзручніше подавати на стіл в якості закуски.

Приємного вам апетиту!

Млинці без дріжджів Млинці з ікрою Млинці на 1 літр молока Млинці на молоці Млинці на молоці класичні Фаршировані млинці з начинкою