Млинці з начинкою з грибів, тушкованих у вершках, – хто відмовиться від цієї страви? Свіжі печериці завжди можна купити в магазині. Тісто для млинчиків готуємо на молоці. Порадуйте своїх гостей і близьких цим незвичайним і смачним блюдом.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Печериці свіжі – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Вершки 33% або Вершки 30% або Вершки 26% – 200 мл
- Для тіста: –
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Молоко коров’яче – 1 л
- Масло рослинне (в тісто) – 60 мл
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Масло – для змазування
Процес приготування:
Почнемо готувати млинці з грибами в вершках. Свіжі печериці промийте проточною водою і наріжте на тонкі пластинки.
Цибулю почистіть і наріжте на невеликі кубики.
На сковорідці розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте в ньому до золотистого кольору нарізані печериці та цибулю. Обсмажені гриби, посоліть за смаком.
Потім обсмажені гриби налийте вершки і тушкуйте грибну начинку протягом 10 хвилин під прикритою кришкою. До кінця гасіння додайте в грибну начинку дрібно нарізаний зелений лук.
Поки гриби тушкуються, замісіть тісто для млинців. У посуд для замісу розбийте яйця, додайте сіль, цукор і півлітра молока і добре збийте вінчиком.
Борошно просійте через сито відразу в посуд зі збитими з молоком яйцями і замісіть тісто.
Потім долийте до тесту інше молоко і додайте рослинне масло. Тісто перемішайте до однорідної текстури.
З приготованого тесту посмажте тоненькі млинці. Сковороду змажте олією тільки перед першим млинцем. Обсмажуйте млинці з обох боків до золотистого кольору.
Приготовані млинці складіть на плоску тарілку і намажте кожен шматочком вершкового масла.
млинці загорніть приготовлену начинку з грибів, тушкованих в вершках. Готову страву подайте до столу.10
Приємного апетиту!
Млинці без соди Млинці з грибами Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Російські млинці Фаршировані млинці з начинкою