Млинці з ікрою – це справжній делікатес! Але іноді так хочеться побалувати себе і своїх рідних, а може і здивувати гостей. Готувати млинці дуже просто, тільки на відміну від звичайних, у тісто додаємо сіль, а ось цукру потрібно зовсім трохи. Для начинки використовуємо майонез і червону ікру. І це дуже смачно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Ікра червона – 100 гр.
- Сметана – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати млинці з ікрою? Молоко попередньо потрібно злегка підігріти, щоб воно було трохи теплих. Змішуємо його в глибокій ємності з яйцями. Можна збити віночком.
Тепер просіваємо в тісто борошно і добре все розмішуємо. Потрібно, щоб тісто було однорідним і не утворювалися грудочки. Якщо у вас вони все ж вийшли, пропустіть тісто через ситечко. Додаємо рослинне масло і сіль з цукром. Перемішуємо.
Смажимо млинці на теплій, змащеній олією сковороді. Обсмажуємо до золотистого кольору з обох сторін.
Змішуємо ікру з сметаною (кількість дивіться на власний смак, хтось любить цей продукт, а хто його уникає). Змащуємо кожен млинець начинкою і загортаємо його трубочкою.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці з ікрою Млинці класичні Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці класичні