Млинці з кабачків – смачне і ситне блюдо. Готується швидко і легко. Приготовлені млинці вживають зі сметаною. Також з кабачкового млинців можна приготувати закусочний торт, просочивши його соусом або прошарувати начинкою з сиру, обсмажених овочів або фаршу.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Яйце – 3 шт.
- Кабачки – 400 гр.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Масло соняшникова – 5 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Підготуйте необхідні інгредієнти для млинців з кабачків. Цукіні добре помийте і обріжте кінчики. Зелень кропу вимити. Просушіть і дрібно нарубаєте. Відміряйте необхідну кількість пшеничного борошна і молока. Дістаньте з холодильника курячі яйця.
Цукіні або кабачки наріжте на більш дрібні частини і пропустіть їх через м’ясорубку або подрібніть за допомогою кухонного комбайна.
В отриману масу влийте молоко і розбийте курячі яйця. Ретельно перемішайте і посоліть. Поступово введіть просіяне пшеничне борошно. З допомогою віночка доведіть до однорідної консистенції.
Додайте подрібнену зелень кропу можна використовувати будь-яку зелень, яка є у вас в наявності. Ретельно перемішайте віночком.
Влийте в отримане тісто необхідну кількість рослинного масла. Скориставшись віночком, добре перемішайте.
добре нагрійте Сковороду. Змастіть буквально краплею олії, рекомендую змащувати сковороду перед кожним млинцем. З допомогою ополоника налийте млинцеве тісто. Розподіліть його по всій поверхні. Коли тісто на сковороді стане матовим, з допомогою силіконової або дерев’яної лопатки переверніть млинець на іншу сторону. Смажте ще близько хвилини.
Готові кабачкові млинці складайте один на одного стопкою і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без дріжджів Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці з яйцями Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці