Апетитні кабачкові млинці, саме млинці, а не оладки – відмінне блюдо і основа для різних начинок і добавок. Крім того, ви може зібрати прекрасний кабачковий торт, використовуючи за основу млинці з цього рецепту.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Кабачки – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Борошно пшеничне – 3 – 4 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Сир Пармезан – 70 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Часник – 1 – 2 зуб.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт приготування млинців з кабачків з сиром смачний! Для початку підготуйте всі інгредієнти для млинців і викладіть їх на стіл, щоб нічого не забути.
Кабачок очистіть і наріжте, а потім подрібніть на тертці або в блендері.
Додайте подрібнений кабачок натертий на дрібній тертці сир і перемішайте.
Далі введіть в суміш молоко, сіль зі спеціями, яйця і борошно. Через часниковий прес пропустіть часник і додайте його в тісто, яке гарненько вимісіть до стану звичайного млинцевого тесту.
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і посмажте всі млинці по черзі, буквально за 1-2 хвилинки з кожного боку. Складіть млинці стопкою і подавайте до столу або начиніть чимось перед подачею.
Коржі з кабачків Млинці Млинці без соди Млинці на молоці з яйцями Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці