Пропонуємо вам ще один варіант приготування млинців – з ситної м’ясною начинкою. Ніжні тонкі млинці з м’ясною начинкою, зеленню і вареним яйцем чудово замінять вам обід або вечерю, а так само стануть альтернативним варіантом для швидкого перекусу на пікніку замість бутербродів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 1 л
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Для начинки: –
- Фарш м’ясний (свинина і яловичина) – 500 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло вершкове – 50 гр.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати млинці з м’ясом і яйцем. Яйця вибиваємо в глибоку миску, додаємо сіль і цукор і збиваємо в піну.
Далі додаємо молоко і борошно, замішуємо тісто без грудочок. В кінці додаємо олію.
Смажимо млинці на гарячій сковороді. Перед тим, як підсмажити перший млинець необхідно змастити сковороду олією, при смаженні інших млинців олія не потрібно, так як воно присутнє в тесті. Викладаємо на сковороду 2-3 столові ложки тіста і формуємо блін необхідного діаметра. Підсмажуємо до золотистого кольору і перевертаємо на інший бік, смажимо ще 30 секунд і знімаємо. Коли все млинець испекутся, даємо їм трохи охолонути.
Ріпчасту цибулю чистимо, промиваємо і шаткуємо дрібними кубиками. Викладаємо його на гарячу сковороду з олією і обсмажуємо. Потім туди ж сковороду викладаємо фарш, додаємо сіль і перець, обсмажуємо його під кришкою до готовності. За цей час відварюємо яйця круто. Чистимо їх і нарізаємо дрібними кубиками. Готовий фарш знімаємо з вогню, викладаємо на тарілку, додаємо яйце і рубаний зелений лук. Все добре перемішуємо.
У центр кожного млинчика викладаємо столову ложку начинки і загортаємо млинець конвертом.
Готові млинці підсмажуємо на сковорідці з вершковим маслом до золотистого кольору і приступаємо до дегустації.
Приємного апетиту!
Млинці класичні Млинці на 1 літр молока Млинці на Масляну Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці класичні Російські млинці Фаршировані млинці з начинкою