Давно шукаєте рецепт приготування млинців, тонких, але при цьому еластичних? Тоді представлений вашій увазі рецепт спеціально для вас. Весь секрет ніжних нервущихся млинчиків полягає у використанні такого інгредієнта як мінеральна вода.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Вода мінеральна – 500 мл
  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Як почати готувати млинці на молоці і мінералці? Для початку необхідно з’єднати в окремій мисці яйця, цукор і молоко. Потім все ретельно перемішати.

В даному випадку більш ефективним буде використання міксера.

В отриману масу необхідно поступово вводити просіяне борошно, а також три столові ложки рослинної олії. У процесі додавання вищевказаних інгредієнтів, робота міксера не повинна припинятися.

Далі у тісто додаємо мінеральну воду, після чого в тесті повинно утворитися безліч бульбашок. Завдяки їм наші млинці стануть ажурними і ніжними. Все ретельно перемішуємо.

На розігріту сковорідку виливаємо тісто, рівномірно розподіляємо його по поверхні сковорідки. Обсмажуємо млинці з обох боків до утворення легкої золотистої скоринки.

Страву можна подавати до столу. Рекомендуємо поєднувати такі млинці зі сметаною, вершковим маслом або варенням.

Ажурні млинці на молоці Млинці Млинці на Масляну Млинці на молоці Млинці на молоці класичні Російські млинці Солодкі млинці на молоці