Млинці з шинкою і сиром – ще один варіант млинців з великої кількості різних їх варіантів. Вони можуть бути тонкі і товсті. Тонкі млинці їдять як самостійне блюдо, так і фарширують улюбленою начинкою. Млинці з шинкою і сиром, рецепт яких я вам пропоную, чудовий варіант для перекусу або обіду, їх зручно брати з собою на роботу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Молоко коров’яче – 1 л
- Яйце – 4 шт.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Шинка – 300 гр.
- Сир Пармезан – 400 гр.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Як приготувати млинці з шинкою і сиром? Візьміть глибоку ємність, розбийте в неї курячі яйця.
Додайте цукровий пісок і сіль. З допомогою міксера доведіть до однорідної консистенції і продовжуйте збивати до пишної маси.
Збиту яєчну масу вилийте в ємність більшого розміру і влийте молоко. Перемішайте міксером.
Просійте через сито борошно пшеничне і в кілька прийомів введіть до рідких інгредієнтів. Додайте рослинне або оливкове масло і перемішайте до однорідної консистенції.
Дайте тісту відпочити 15-20 хвилин при кімнатній температурі.
Твердий сир натріть на крупній тертці, шинку наріжте або натріть на тертці.
добре розігрійте Сковороду. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла.
З допомогою ополоника налийте і розподіліть тісто по всій поверхні.
Обсмажте з однієї до утворення золотистого краєчка і загустіння тіста зверху.
Таким чином, посмажте всі млинці. На край обсмаженої сторони млинця викладіть натертий сир.
Зверху викладіть шинку.
Почніть згортати блін.
Протилежні загорніть краю до центру.
Продовжуйте згортати блін.
Таким чином, скрутіть всі млинці.
На розігріту сковороду викладіть нафаршировані млинці і обсмажте з двох боків до золотистої скоринки.
Готові млинчики з сиром і шинкою подавайте на стіл.
Сир розплавиться, і буде приємно тягнутися.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без дріжджів Млинці з ковбасою і сиром Млинці класичні Млинці на Масляну Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці класичні