Тонкі млинчики, фаршировані сиром – смачне блюдо, яке обов’язково сподобається навіть тим, хто не любить сир. Млинці з сиром підійдуть для смачного сніданку або перекусу. Готові фаршировані млинчики обсмажують на сковороді або запікають у духовці.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 4 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 350 гр.
- Сир – 350 гр.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Вода – 300 мл
- Цукор-пісок – 5 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Ванілін – 1 ч. л.
- Сода харчова – 0.5 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Почнемо готувати млинці з сиром. У глибоку миску розбийте курячі яйця, додайте дві столові ложки цукрового піску і сіль. Скориставшись віночком, добре перемішайте.
трохи підігрійте Молоко, з’єднайте його з кип’яченою водою, і поступово влийте яєчну масу. Ретельно перемішайте віночком.
В окрему ємність просійте борошно пшеничне разом з харчовою содою, перемішайте. У кілька прийомів введіть до рідких інгредієнтів, добре перемішуючи віночком до однорідної консистенції. Залиште тісто відпочити на 20 хвилин при кімнатній температурі. Влийте необхідну кількість рослинної олії в відпочиле тісто.
добре розігрійте Сковороду, змастіть краплею олії поверхню. З допомогою ополоника рівномірно розподіліть млинцеве тісто. Смажте, поки верх млинця не стане матовим, з допомогою дерев’яної лопатки переверніть на іншу сторону і смажте ще близько хвилини. Таким чином, посмажте всі млинці.
Готові млинці складіть стопкою, злегка промазуючи невеликим шматочком вершкового масла.
Приготуйте сирну начинку. У глибоку миску викладіть сир, розбийте курячі яйця, додайте ванільний цукор і цукровий пісок. Ретельно перемішайте вилкою. Якщо бажаєте отримати більш однорідну консистенцію, скористайтесь заглибним блендером і пробийте сирну масу.
На готовий млинчик викладіть приблизно столову ложку сирної начинки.
щоб згорнути конвертиком. Також нафаршируйте залишилися млинці.
У змащену вершковим маслом форму для запікання укладіть нафаршировані млинці. Зверху рівномірно розподіліть вершкове масло.
Духовку розігрійте до 180 градусів і запікайте млинці 20 хвилин.
Готові млинці подавайте зі сметаною або улюбленим варенням.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без дріжджів Млинці на 1 літр молока Млинці на Масляну Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці классические Оригінальні млинці на Масляну Солодкі млинці на молоці