Такі млинці хороші і на сніданок, і на вечерю – ніжні, легкі та поживні. Приготувати їх зможе навіть починаюча господиня, а покрокові фото і докладний опис допоможе в процесі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Молоко коров’яче – 4 склянки
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Капуста білокачанна – 250 гр.
  • Яйце (для начинки) – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати млинці з капустою легко! У мисці змішуємо яйця з сіллю і цукром.

Додаємо молоко і рослинне масло, перемішуємо до однорідності.

Просіваємо борошно в миску і замішуємо рідке, однорідне тісто без грудочок.

З приготованого тесту смажимо млинці з обох сторін до блідої скоринки

Ріпчасту цибулю подрібнюємо і обсмажуємо до прозорості.

Шаткуємо капусту максимально дрібно, притискаємо руками до м’якості і додаємо до цибулі. Закриваємо кришкою і тушкуємо до м’якості капусти.

Додаємо до капусти сіль, перець червоний і чорний.

Перемішуємо масу, щоб спеції розподілилися рівномірно.

Викладаємо капусту в миску і додаємо збите яйце, перемішуємо.

На кожен млинець викладаємо невелику кількість начинки і загортаємо конвертом.

Готові конвертики отжариваем ще раз до рум’яної скориночки і подаємо в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Млинці без дріжджів Млинці на Масляну Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці Млинці на молоці з яйцями ПП млинці