Пропонуємо вам ще один варіант приготування млинців – з яблучною начинкою. Ніжні тонкі млинці в поєднанні з ароматною яблучною начинкою, тушкованої в карамелі з корицею. Такі млинці послужать відмінною ідеєю для сніданку і зберуть за чаюванням всю сім’ю!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Молоко коров’яче – 1 л
- Борошно пшеничне – 2,5 склянки
- Для начинки: –
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Масло вершкове – 100 гр.
- Яблука – 700 гр.
- Кориця – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Як приготувати млинці з яблуками? Яйця збиваємо з цукром і сіллю. Додаємо просіяне борошно і поступово в кілька етапів вводимо молоко, добре перемішуючи тісто, щоб не було грудочок. У нас виходить рідке гладке тісто. Випікаємо тонкі млинці на добре розігрітій сковороді, трохи змащеній олією.
Приступаємо до приготування начинки: яблука промиваємо, чистимо від шкірки і серцевини і шаткуємо дрібними кубиками. На сковороду висипаємо цукор і нагріваємо його, поки він не розтане і не почне темніти. Потім до цукру додаємо вершкове масло.
В отриману карамель додаємо яблука і добре перемішуємо. Зменшуємо вогонь і залишаємо яблука трохи потушиться під кришкою на 3-5 хвилин. Після цього додаємо в начинку корицю і добре перемішуємо.
В кожен млинець викладаємо яблучну начинку, трохи розподіляємо її по блинчику і звертаємо його трубочкою. Зверху для краси млинець можна полити карамеллю, в якій тушкувалися яблука.
Готові млинці подаємо на тарілці, прикрашеної шматочками фруктів. Приємного апетиту!
Млинці Млинці без дріжджів Млинці без соди Млинці на 1 літр молока Млинці на Масляну Млинці на молоці з яйцями Оригінальні млинці на Масляну Фаршировані млинці з начинкою