Млинці, запечені в духовці, можуть стати основною стравою комплексного обіду або вечері. По своєму смаку ви можете додати до млинців сир, овочі або зробити м’ясну начинку.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 10 – 12 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 0.5 л.
- Цукор-пісок – 0.5 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
- Для начинки: –
- Шинка – 300 гр.
- Гриби сушені – 30 – 50 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля порей – за смаком
- Сир плавлений – 2 пачки
- Яйце – 2 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сметана – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до готування млинців, запечених в духовці. Замістити тісто для млинців, змішайте всі інгредієнти, це можна зробити віночком, переконайтеся, що в ньому не залишилося грудочок. На розігрітій сковороді посмажте тонкі млинчики.
Сушені гриби слід попередньо замочити в окропі. Потім злийте воду і дрібно наріжте їх.
Шинку наріжте кубиками.
Картопля зваріть в мундирах, остудіть, очистіть і натріть на тертці.
Цибуля порей дрібно наріжте.
Плавлений сирок дрібно наріжте або натріть на тертці.
Змішайте всі нарізані інгредієнти в мисці.
В кожен млинець загорніть трохи начинки.
Форму для запікання змастіть маслом і посипте панірувальними сухарями. Викладіть в неї млинці.
Окремо збийте два яйця з двома столовими ложками сметани і майонезу, додайте півсклянки води і спеції за смаком.
Залийте млинці отриманою сумішшю. Духовку розігрійте до 180 градусів, поставте форму в духовку на 25-30 мнуть.
Запечені млинці посипте рубаною зеленню і подавайте до столу гарячими.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці з грибами Млинці з ковбасою і сиром Млинці з шинкою і сиром Млинці на молоці без дріжджів Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці