Млинці, запечені в духовці, можуть стати основною стравою комплексного обіду або вечері. По своєму смаку ви можете додати до млинців сир, овочі або зробити м’ясну начинку.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 10 – 12 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 0.5 л.
  • Цукор-пісок – 0.5 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
  • Для начинки: –
  • Шинка – 300 гр.
  • Гриби сушені – 30 – 50 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля порей – за смаком
  • Сир плавлений – 2 пачки
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до готування млинців, запечених в духовці. Замістити тісто для млинців, змішайте всі інгредієнти, це можна зробити віночком, переконайтеся, що в ньому не залишилося грудочок. На розігрітій сковороді посмажте тонкі млинчики.

Сушені гриби слід попередньо замочити в окропі. Потім злийте воду і дрібно наріжте їх.

Шинку наріжте кубиками.

Картопля зваріть в мундирах, остудіть, очистіть і натріть на тертці.

Цибуля порей дрібно наріжте.

Плавлений сирок дрібно наріжте або натріть на тертці.

Змішайте всі нарізані інгредієнти в мисці.

В кожен млинець загорніть трохи начинки.

Форму для запікання змастіть маслом і посипте панірувальними сухарями. Викладіть в неї млинці.

Окремо збийте два яйця з двома столовими ложками сметани і майонезу, додайте півсклянки води і спеції за смаком.

Залийте млинці отриманою сумішшю. Духовку розігрійте до 180 градусів, поставте форму в духовку на 25-30 мнуть.

Запечені млинці посипте рубаною зеленню і подавайте до столу гарячими.

Приємного апетиту!

Млинці Млинці з грибами Млинці з ковбасою і сиром Млинці з шинкою і сиром Млинці на молоці без дріжджів Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці