Тісто для піци, замішане на молоці і без дріжджів, готується простіше і смачніше звичайного дріжджового тіста. Корж піци вийде більш ніжний і хрусткий, так і еластичне тісто виходить, що дозволяє розкачати тонкий коржик.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Борошно пшеничне – 4 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування м’якого і тонкого тіста для піци на молоці? У посуд для замішування тіста розбийте яйця і виделкою їх просто розмішайте, збивати не треба.
Потім насипте до яєць сіль і влийте трохи підігріте молоко. Все ще раз добре перемішайте.
В цю рідку основу порційно насипайте пшеничне борошно і відразу тісто замішують.
Потім перекладіть тісто на робочу поверхню столу, присипану борошном, і його добре вимішайте.
Деко застеліть шматочком паперу для випічки і змастіть її рослинним маслом. Замішане тісто розкачайте качалкою в тонкий коржик і перекладіть його на деко.
Тісто змастіть кетчупом, укладіть приготовану начинку і можете випікати піцу.
Смачною і вдалою випічки!
Бездріжджове тісто на молоці для піци Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци за 10 хвилин як у піцерії Тісто для піци на молоці Тонке тісто для піци