Тісто для піци, замішане на молоці і без дріжджів, готується простіше і смачніше звичайного дріжджового тіста. Корж піци вийде більш ніжний і хрусткий, так і еластичне тісто виходить, що дозволяє розкачати тонкий коржик.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Молоко коров’яче – 250 мл
  • Борошно пшеничне – 4 склянки
  • Яйце – 2 шт.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування м’якого і тонкого тіста для піци на молоці? У посуд для замішування тіста розбийте яйця і виделкою їх просто розмішайте, збивати не треба.

Потім насипте до яєць сіль і влийте трохи підігріте молоко. Все ще раз добре перемішайте.

В цю рідку основу порційно насипайте пшеничне борошно і відразу тісто замішують.

Потім перекладіть тісто на робочу поверхню столу, присипану борошном, і його добре вимішайте.

Деко застеліть шматочком паперу для випічки і змастіть її рослинним маслом. Замішане тісто розкачайте качалкою в тонкий коржик і перекладіть його на деко.

Тісто змастіть кетчупом, укладіть приготовану начинку і можете випікати піцу.

Смачною і вдалою випічки!

Бездріжджове тісто на молоці для піци Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци за 10 хвилин як у піцерії Тісто для піци на молоці Тонке тісто для піци