Тісто для піци без дріжджів відрізняється більш швидким і простим приготуванням. Використання молока зробить продукт м’яким і ніжним смаком. Як у піцерії!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор-пісок – 1 щіпка
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати м’яке тісто для піци на молоці без дріжджів? Тепле молоко ретельно розмішуємо з сіллю і цукром.
Поступово просіваємо борошно в рідку масу.
Приступаємо до розмішування тіста. Необхідно розбити всі грудочки і отримати однорідний гладкий продукт.
Порційно додаємо рослинне масло і продовжуємо гарненько вимішувати руками.
Готове тісто розкочуємо качалкою в потрібній формі. Щоб м’яка заготовка не прилипала, посипаємо її невеликою кількістю борошна.
Бездріжджове тісто на молоці для піци Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци без дріжджів як у піцерії Тісто для піци на молоці без дріжджів і яєць Тонке тісто для піци на молоці як у піцерії