Тісто для піци, замішане на кефірі і маргарині, буде хрусткою і тонкою основою цього всіма улюбленого страви. Тісто з маргарином виходить жирним, тому працювати треба з холодними продуктами. Маргарин можете замінити вершковим маслом, тоді піца придбає приємний вершковий смак. Таке тісто можна заморожувати про запас.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Маргарин вершковий – 100 гр.
  • Кефір – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сода харчова – 0.5 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Приступимо до приготування тіста для піци на кефірі і маргарині. Маргарин наріжте на шматочки, розтопити в мікрохвильовці і остудіть до домашньої температури. Перелийте його в посуд для замішування тіста.

До розтопленого маргарину налийте кефір, вбийте яйце і ложкою або віночком перемішайте.

Потім насипте до кефірної масі сіль і соду і ще раз перемішайте.

В цю рідку основу тесту через сито насипте потрібну кількість борошна. Додавайте борошно порційно, щоб було зручніше тісто замішувати.

замішуйте Тісто спочатку ложкою або віночком.

Потім перекладіть тісто на робочу поверхню столу, присипану борошном, і рукою його добре вимісіть.

Замішане тісто має бути пружним і гладким. Можете його розкачувати качалкою і збирати піцу з підготовленою начинкою.

Смачною і вдалою випічки!

Бездріжджове тісто для піци на кефірі Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци без дріжджів Тісто для піци на кефірі Тісто для піци як у піцерії Тонке тісто для піци Швидке тісто для піци на сухих дріжджах