Кращий спосіб приготувати свинину швидко і смачно. М’ясо гаситься в підливі, тому виходить дуже соковитим і ароматним. Для підливи можна використовувати домашню томатну пасту або помідори у власному соку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 150 мл
  • Бульйон – 200 мл
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для м’яса – за смаком
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 0,5 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт приготування м’яса свинини, тушкованого шматочками на сковороді смачний! Свинину вимити, промокніть паперовими рушниками і наріжте кубиками.

Викладіть м’ясо на розігріту сковороду, смажте до побіління. Потім додайте подрібнені цибулю і моркву. Смажте 5-7 хвилин.

Далі влийте бульйон, додайте томатну пасту, всипте сіль і приправу хмелі-сунелі.

Борошно розведіть в невеликій кількості води.

Додайте борошняну масу на сковороду. Тушкуйте свинину при закритій кришці півгодини. Коли підлива загусне, додайте подрібнений часник.

Доведіть підливу до кипіння і можна вимикати вогонь. подавайте блюдо з будь-яким гарніром.

Смачного!

Страви з свинини