Кращий спосіб приготувати свинину швидко і смачно. М’ясо гаситься в підливі, тому виходить дуже соковитим і ароматним. Для підливи можна використовувати домашню томатну пасту або помідори у власному соку.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 150 мл
- Бульйон – 200 мл
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа для м’яса – за смаком
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 0,5 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт приготування м’яса свинини, тушкованого шматочками на сковороді смачний! Свинину вимити, промокніть паперовими рушниками і наріжте кубиками.
Викладіть м’ясо на розігріту сковороду, смажте до побіління. Потім додайте подрібнені цибулю і моркву. Смажте 5-7 хвилин.
Далі влийте бульйон, додайте томатну пасту, всипте сіль і приправу хмелі-сунелі.
Борошно розведіть в невеликій кількості води.
Додайте борошняну масу на сковороду. Тушкуйте свинину при закритій кришці півгодини. Коли підлива загусне, додайте подрібнений часник.
Доведіть підливу до кипіння і можна вимикати вогонь. подавайте блюдо з будь-яким гарніром.
Смачного!