Вогненні гострі огірки по-корейськи з морквою швидко готуються і вистоюється в пакеті добу в холодильнику. Ця закуска припаде до смаку любителям пікантних страв.
Інгредієнти: на 3 л.
- Огірки – 1,6 кг
- Морква – 150 гр.
- Сіль – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 125 мл
- Оцет столовий 9% – 125 мл
- Приправа для корейської моркви – 0.25 пакетів
- Часник – 0.25 склянки
- Зелень – за смаком
- Цукор-пісок – 0.25 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт приготування огірків по-корейськи в пакеті гранично простий! Моркву очистити, помити, натерти на тертці для моркви по-корейськи і скласти в чистий пакет.
Огірки помити, розрізати на 4 частини в довжину. Укласти зверху на моркву, посипати зеленню.
Часник видавити через прес і посипати огірки. Всипати сіль, цукор, приправу.
Додати оцет, рослинна олія. Все добре перемішати пакет, зав’язати його, покласти в каструлю і прибрати в холодильник на добу.
Після закінчення 10 годин огірки вже можна діставати на пробу.
Приємного апетиту!
Малосольні огірки з оцтом в пакеті Малосольні огірки з часником і зеленню Малосольні огірки за добу в пакеті Малосольні огірки швидкого приготування Огірки з оцтом 9% на зиму Помідори в пакеті Різані малосольні огірки в пакеті