Вогненні гострі огірки по-корейськи з морквою швидко готуються і вистоюється в пакеті добу в холодильнику. Ця закуска припаде до смаку любителям пікантних страв.


Інгредієнти: на 3 л.

  • Огірки – 1,6 кг
  • Морква – 150 гр.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 125 мл
  • Оцет столовий 9% – 125 мл
  • Приправа для корейської моркви – 0.25 пакетів
  • Часник – 0.25 склянки
  • Зелень – за смаком
  • Цукор-пісок – 0.25 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт приготування огірків по-корейськи в пакеті гранично простий! Моркву очистити, помити, натерти на тертці для моркви по-корейськи і скласти в чистий пакет.

Огірки помити, розрізати на 4 частини в довжину. Укласти зверху на моркву, посипати зеленню.

Часник видавити через прес і посипати огірки. Всипати сіль, цукор, приправу.

Додати оцет, рослинна олія. Все добре перемішати пакет, зав’язати його, покласти в каструлю і прибрати в холодильник на добу.

Після закінчення 10 годин огірки вже можна діставати на пробу.

Приємного апетиту!

Малосольні огірки з оцтом в пакеті Малосольні огірки з часником і зеленню Малосольні огірки за добу в пакеті Малосольні огірки швидкого приготування Огірки з оцтом 9% на зиму Помідори в пакеті Різані малосольні огірки в пакеті