Окрошка з ковбасою на воді з оцтом і майонезом – це улюблене літнє блюдо для багатьох. Таким стравою можна не тільки добре підкріпитися, але і охолодитися в спеку і спеку. Смачне і поживне воно просте в приготуванні і майже не заміниме літньою порою! Порції: 10 Час приготування: 1 година 20 хв.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Огірки – 500 гр.
- Яйце – 5 шт.
- Майонез – 450 гр.
- Яловичина – 400 гр.
- Картопля – 500 гр.
- Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
- Вода – 1.5 л
- Сіль – за смаком
- Петрушка – за смаком
- Цибуля зелена – за смаком
- Кріп – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування окрошки класичної з ковбасою на воді з оцтом і майонезом? Збираємо всі інгредієнти на одному столі.
Підготуємо яловичину. Для цього нарізаємо його невеликими шматочками і відварюємо.
Яйця варимо круто, а картопля не очищаючи, в мундирі, щоб вона не розварилася.
На обробній дошці подрібнюємо кріп, цибулю і петрушку.
яйця Очищаємо від шкаралупи і нарізаємо їх невеликими квадратами.
Видаляємо шкірку картоплі і також нарізаємо кубиками.
Відварене м’ясо дробимо на більш дрібні частини, можна таким же способом, як яйця і картоплю.
З’єднуємо всі інгредієнти в одній каструлі. В окремій ємності готуємо заправку для окрошки. Змішуємо майонез і 5-6 ст. л. води. Виливаємо заправку в каструлю і додаємо воду, що залишилася, а також оцет.
Окрошка готова! Охолоджуємо і подаємо на стіл! Приємного апетиту!
Окрошка без ковбаси Окрошка з майонезом на воді Окрошка з оцтом Окрошка з яловичиною Окрошка на воді Окрошка на майонезі з оцтом Окрошка на майонезі і воді з оцтом Холодна окрошка