Легка літня окрошка на кефірі готується простіше простого. Це блюдо не дасть залишитися голодним, але буде дуже легким для спекотного літнього дня. Окрошка на кефірі – страва проста, тому його приготування ні у кого не викличе труднощів. Спробуйте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Картопля – 2 – 3 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Редис – 2 – 3 шт.
  • Кефір – 0,7 л.
  • Сметана – 3 – 4 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати окрошку на кефірі цікаво! Наріжте всі продукти для окрошки на невеликі шматочки або кубики за допомогою гострого ножа. Перед цим обов’язково промийте в проточній воді редис і обріжте у нього хвостики. Яйця і картоплю очистіть.

Зелень обов’язково промийте, а потім дрібно порубаєте, після цього перетріть зелень з кухонною сіллю.

Для того щоб зібрати окрошку, для початку влийте в ємність з зеленню кефір. Його кількість можете регулювати за своїм смаком.

Далі додайте кефір нарізані овочі. Посоліть, поперчіть окрошку і покладіть в миску сметану.

Готово!

Класична окрошка на кефірі Окрошка без квасу Окрошка без ковбаси Окрошка на кефірі Російська окрошка