Легка літня окрошка на кефірі готується простіше простого. Це блюдо не дасть залишитися голодним, але буде дуже легким для спекотного літнього дня. Окрошка на кефірі – страва проста, тому його приготування ні у кого не викличе труднощів. Спробуйте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Картопля – 2 – 3 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Зелень – за смаком
- Редис – 2 – 3 шт.
- Кефір – 0,7 л.
- Сметана – 3 – 4 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати окрошку на кефірі цікаво! Наріжте всі продукти для окрошки на невеликі шматочки або кубики за допомогою гострого ножа. Перед цим обов’язково промийте в проточній воді редис і обріжте у нього хвостики. Яйця і картоплю очистіть.
Зелень обов’язково промийте, а потім дрібно порубаєте, після цього перетріть зелень з кухонною сіллю.
Для того щоб зібрати окрошку, для початку влийте в ємність з зеленню кефір. Його кількість можете регулювати за своїм смаком.
Далі додайте кефір нарізані овочі. Посоліть, поперчіть окрошку і покладіть в миску сметану.
Готово!
Класична окрошка на кефірі Окрошка без квасу Окрошка без ковбаси Окрошка на кефірі Російська окрошка