Варіантів приготування окрошки безліч, адже вона завжди виходить смачною і доводиться до смаку усій родині. Пропонуємо варіант ще більш ситної і ароматною окрошки на яловичому бульйоні. Суп, приготований за цим рецептом, точно не залишить нікого голодним.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина (варена) – 250 гр.
- Бульйон з яловичини – 400 мл
- Кефір – 200 мл
- Картопля (варена) – 4 шт.
- Яйце (варене) – 4 шт.
- Огірки – 3 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування окрошки на яловичому бульйоні смачний! Картоплю нарізати невеликими кубиками.
Варені яйця також нарізаємо дрібними кубиками.
Огірки помити, натерти на крупній тертці.
Зелений цибулю помити і дрібно порубати.
Кріп помити і дрібно порізати.
Варену яловичину нарізати невеликими кубиками.
Всі підготовлені інгредієнти з’єднати в глибокій мисці, перемішати і посолити за смаком. Розкласти суміш по порційних тарілках, залити туди ж яловичий бульйон і кефір в співвідношенні 2:1. Подавати з хлібом. Приємного апетиту!
Дієтична ПП окрошка для схуднення Окрошка без ковбаси Окрошка з яловичиною Окрошка м'ясна Окрошка на бульйоні Російська окрошка