Варіантів приготування окрошки безліч, адже вона завжди виходить смачною і доводиться до смаку усій родині. Пропонуємо варіант ще більш ситної і ароматною окрошки на яловичому бульйоні. Суп, приготований за цим рецептом, точно не залишить нікого голодним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина (варена) – 250 гр.
  • Бульйон з яловичини – 400 мл
  • Кефір – 200 мл
  • Картопля (варена) – 4 шт.
  • Яйце (варене) – 4 шт.
  • Огірки – 3 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування окрошки на яловичому бульйоні смачний! Картоплю нарізати невеликими кубиками.

Варені яйця також нарізаємо дрібними кубиками.

Огірки помити, натерти на крупній тертці.

Зелений цибулю помити і дрібно порубати.

Кріп помити і дрібно порізати.

Варену яловичину нарізати невеликими кубиками.


Всі підготовлені інгредієнти з’єднати в глибокій мисці, перемішати і посолити за смаком. Розкласти суміш по порційних тарілках, залити туди ж яловичий бульйон і кефір в співвідношенні 2:1. Подавати з хлібом. Приємного апетиту!

Дієтична ПП окрошка для схуднення Окрошка без ковбаси Окрошка з яловичиною Окрошка м'ясна Окрошка на бульйоні Російська окрошка