Перед вами вдалий рецепт літнього супу – окрошки з ковбасою і редискою на квасі. Окрошка, приготована за цим рецептом, виходить ситним і досить смачною. Крім цього, такий суп відмінно охолоджує організм в жарку літню погоду. Ароматна зелень в поєднанні з квасом і основними інгредієнтами робить окрошку ідеальним сімейним супом!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Редис – 6 шт.
  • Варена ковбаса – 200 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Квас – 1 л.
  • Сіль – за смаком
  • Петрушка – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Сметана – за смаком

Процес приготування:

Для того щоб приготувати окрошку на квасі з ковбасою і редискою, на самому початку слід підготувати всі інгредієнти: яйця і картоплю відварити до готовності, остудити і очистити, редис, огірок і зелень ретельно промити.

Остиглий і очищену картоплю нарізаємо невеликими кубиками.

Варену ковбасу також необхідно порізати у вигляді кубиків.

Відварені яйця нарізаємо невеликими шматочками.

Редис нарізаємо тонкими скибочками.

Огірок слід дрібно порізати.

Подрібнені інгредієнти – картоплю, ковбасу, яйця, редис і огірок – з’єднуємо в глибокій каструлі і перемішуємо.

Зелень цибулю, кріп і петрушку – необхідно дрібно покришити.

Основні інгредієнти розкладаємо порційно по тарілках, заливаємо їх охолодженим квасом. Приправляємо страву сіллю за смаком.

Доповнюємо окрошку свіжою зеленню і сметаною. За бажанням можна прикрасити суп половинкою вареного яйця. Окрошка на квасі з ковбасою і редискою готова!

Приємного вам апетиту!

Окрошка з квасом і сметаною Окрошка з ковбасою класична Окрошка м'ясна Окрошка на квасі Окрошка на квасі з ковбасою класична Окрошка на сметані з ковбасою Російська окрошка