Любителі холодних літніх супів вже давно користуються рецептом окрошки з буряком. Суп, приготований за цим рецептом, виходить незвичайним, з приємною солодкістю буряків. Цей рецепт з-за наповненості вітамінами просто незамінний як в дитячому, так і в дорослому раціоні, а, що найголовніше, сподобається всім без винятку.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Варена ковбаса – 200 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Огірки – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Буряк – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Майонез – 2 ст. л.
- Вода – 2 склянки
- Сіль – за смаком
- Оцет столовий 9% – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати окрошку з буряком? Огірки помити, нарізати невеликими кубиками.
Ковбасу нарізати дрібними кубиками.
Яйця відварити до готовності, очистити і нарізати кубиками.
Картоплю відварити до готовності в мундирах, порізати кубиками.
Всі інгредієнти викласти в глибоку ємність, залити водою, посолити, додати оцет, рубану зелень і майонез. Все ретельно перемішати.
Буряк відварити до готовності, очистити, натерти на крупній тертці.
Буряк перемістити в ємність з іншими інгредієнтами, перемішати, розлити по порційним мисках і подавати до столу. Приємного апетиту!
Окрошка Окрошка без квасу Окрошка з оцтом Окрошка класична Окрошка на воді Окрошка на майонезі класична Холодна окрошка