Любителі холодних літніх супів вже давно користуються рецептом окрошки з буряком. Суп, приготований за цим рецептом, виходить незвичайним, з приємною солодкістю буряків. Цей рецепт з-за наповненості вітамінами просто незамінний як в дитячому, так і в дорослому раціоні, а, що найголовніше, сподобається всім без винятку.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Варена ковбаса – 200 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Огірки – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Буряк – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Вода – 2 склянки
  • Сіль – за смаком
  • Оцет столовий 9% – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати окрошку з буряком? Огірки помити, нарізати невеликими кубиками.

Ковбасу нарізати дрібними кубиками.

Яйця відварити до готовності, очистити і нарізати кубиками.

Картоплю відварити до готовності в мундирах, порізати кубиками.

Всі інгредієнти викласти в глибоку ємність, залити водою, посолити, додати оцет, рубану зелень і майонез. Все ретельно перемішати.

Буряк відварити до готовності, очистити, натерти на крупній тертці.

Буряк перемістити в ємність з іншими інгредієнтами, перемішати, розлити по порційним мисках і подавати до столу. Приємного апетиту!

Окрошка Окрошка без квасу Окрошка з оцтом Окрошка класична Окрошка на воді Окрошка на майонезі класична Холодна окрошка