Окрошку готують практично з усіма овочами. Але окрошка з редискою – один з найбільш улюблених варіантів у багатьох господинь. Такий суп відмінно охолоджує спекотної пори і надовго насичує організм. Він дуже легкий і дуже смачний.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Огірки – 3 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Редис – 12 шт.
  • Яйце – 5 шт.
  • Варена ковбаса – 450 гр.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Кріп – 1 пучок
  • Кефір – 1 л
  • Вода – 200 мл
  • Майонез – 6 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Рецепт окрошки з редискою гранично простий! Картопля, а також яйця потрібно заздалегідь відварити і порізати на невеликі шматочки.

Інші овочі миємо. Редиску натираємо на крупній тертці.

Зелену цибулю і кріп дрібно кришимо ножем.

Варену ковбасу ріжемо невеликими кубиками.

Огірки нарізаємо невеликими шматочками.

Перекладаємо всі каструлю в глибоку ємність і заливаємо кефіром, а також водою. Перемішуємо і додаємо майонез. Відправляємо в холодильник на годину, щоб окрошка охолола.

Приємного апетиту!

Окрошка з ковбасою на майонезі Окрошка з майонезом на воді Окрошка на воді з ковбасою Окрошка на кефірі з ковбасою Окрошка на майонезі Окрошка на майонезі класична