Це блюдо, безсумнівно, зацікавить справжніх гурманів і любителів кулінарних експериментів. Окрошку з кількою можна готувати на основі води та квасу, в обох випадках виходить дуже смачно. Спробуйте і оцініть самі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Квас – 1 л
  • Кілька в томаті – 240 гр.
  • Яйце – 2 – 3 шт.
  • Огірки – 2 шт.
  • Редис – 5 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Сметана – 3 – 4 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:


Готувати окрошку з кількою просто! Картоплю і яйця зваріть, остудіть, почистіть і наріжте кубиками.


Огірки і редис помийте і наріжте тонкою соломкою.

Нарізані інгредієнти окрошки складіть в одну миску, додайте до них кільку разом з соусом.

Залийте вміст миски охолодженим квасом, перемішайте. Посоліть за смаком, додайте сметану і гірчицю.

Приємного апетиту!

Окрошка без ковбаси Окрошка з квасом і сметаною Окрошка з редискою Окрошка на квасі Холодна окрошка