Ароматні оладки для сімейного перекусу можна приготувати з додаванням ковбаси і цибулі. Пишне тісто, приготоване на кефірі, складе відмінну компанію начинці. Домашні будуть задоволені!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Варена ковбаса – 100 гр.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Кефір – 1,5 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування оладок на кефірі з ковбасою і цибулею? Промиваємо зелений лук, сушимо його паперовим рушником і подрібнюємо для начинки.
Ковбасу нарізаємо дрібними кубиками.
Виливаємо в глибоку ємність кефір кімнатної температури, розбиваємо до нього яйце, додаємо сіль. Збиваємо, потім просіваємо борошно і соду. Замішуємо тісто до гладкого однорідного складу.
З’єднуємо кефірний тісто з ковбасою і цибулею, розмішуємо і викладаємо оладки на сковороду, розігріту з маслом. Смажимо до хрусткої скоринки з кожної сторони.
Золотисті оладки з ковбасою і ароматним зеленою цибулею готові. Можна подавати до столу!
Бездріжджові оладки на кефірі з содою Оладки без розпушувача Оладки з ковбасою Оладки з содою і яйцями Оладки з яйцем і зеленою цибулею Оладки на кефірі без цукру Оладки на кефірі з ковбасою Оладки на кефірі з яйцем і зеленою цибулею