Ароматні оладки для сімейного перекусу можна приготувати з додаванням ковбаси і цибулі. Пишне тісто, приготоване на кефірі, складе відмінну компанію начинці. Домашні будуть задоволені!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Кефір – 1,5 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування оладок на кефірі з ковбасою і цибулею? Промиваємо зелений лук, сушимо його паперовим рушником і подрібнюємо для начинки.

Ковбасу нарізаємо дрібними кубиками.

Виливаємо в глибоку ємність кефір кімнатної температури, розбиваємо до нього яйце, додаємо сіль. Збиваємо, потім просіваємо борошно і соду. Замішуємо тісто до гладкого однорідного складу.

З’єднуємо кефірний тісто з ковбасою і цибулею, розмішуємо і викладаємо оладки на сковороду, розігріту з маслом. Смажимо до хрусткої скоринки з кожної сторони.

Золотисті оладки з ковбасою і ароматним зеленою цибулею готові. Можна подавати до столу!

Бездріжджові оладки на кефірі з содою Оладки без розпушувача Оладки з ковбасою Оладки з содою і яйцями Оладки з яйцем і зеленою цибулею Оладки на кефірі без цукру Оладки на кефірі з ковбасою Оладки на кефірі з яйцем і зеленою цибулею