Смачні кабачкові оладки з цибулею і морквою. Багато господинь боятися, щоб без борошна оладки разваляться, але додані в тісто яйця добре тримають масу. Пропонуємо приготувати смачні кабачкові оладки з цибулею і морквою. Їх можна подавати зі сметаною або ж полити оливковою олією зі спеціями.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати оладки з кабачків без борошна, підготуємо всі продукти до готування. Почистимо моркву і позбавимо цибуля від лушпиння. З кабачка зрізаємо шкірку, розрізаємо його на дві частини і вичищаємо насіння.
Натираємо кабачки і моркву на крупну тертку. Змішуємо в глибокій мисці.
Цибулю ріжемо невеликими шматочками, а зелень дрібно нашинкуем. Додаємо їх до морквині і кабачками. Вбиваємо в суміш яйця.
Все ретельно перемішуємо і солимо. Додаємо перець за смаком.
Розігріваємо сковороду, попередньо змащену олією. Викладаємо порціями оладки. На одну приблизно 1-2 ст. л. тіста.
Смажимо оладки з обох боків до рум’яної скоринки.
Приємного апетиту!
Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачкові оладки без борошна Оладки з кабачків з зеленню Оладки з кабачків на сковороді Пісні оладки ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків