Смачні кабачкові оладки з цибулею і морквою. Багато господинь боятися, щоб без борошна оладки разваляться, але додані в тісто яйця добре тримають масу. Пропонуємо приготувати смачні кабачкові оладки з цибулею і морквою. Їх можна подавати зі сметаною або ж полити оливковою олією зі спеціями.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати оладки з кабачків без борошна, підготуємо всі продукти до готування. Почистимо моркву і позбавимо цибуля від лушпиння. З кабачка зрізаємо шкірку, розрізаємо його на дві частини і вичищаємо насіння.

Натираємо кабачки і моркву на крупну тертку. Змішуємо в глибокій мисці.

Цибулю ріжемо невеликими шматочками, а зелень дрібно нашинкуем. Додаємо їх до морквині і кабачками. Вбиваємо в суміш яйця.

Все ретельно перемішуємо і солимо. Додаємо перець за смаком.

Розігріваємо сковороду, попередньо змащену олією. Викладаємо порціями оладки. На одну приблизно 1-2 ст. л. тіста.

Смажимо оладки з обох боків до рум’яної скоринки.

Приємного апетиту!

Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачкові оладки без борошна Оладки з кабачків з зеленню Оладки з кабачків на сковороді Пісні оладки ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків