Такі дієтичні і корисні оладки дуже сподобаються прихильникам здорового харчування. Борошно замінять вівсяні пластівці, а щоб використовувати менше масла використовуйте сковороду з антипригарним покриттям. Оладки з кабачків можна їсти навіть на вечерю, не зашкодивши фігурі. Вони смачні і в гарячому, і в охолодженому вигляді.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за бажанням

Процес приготування:

Як почати готувати оладки з кабачків з геркулесом? Кабачок вимити, промокніть паперовим рушником і дрібно натріть за допомогою комбайна або терки.

Додайте сіль і цукор, свіжі яйця і добре перемішайте тісто.

Всипте геркулес, розмішайте і залишіть на 15 хвилин, давши час набрякнути пластівців.

знову Перемішайте. Якщо в тесті багато рідини – додайте ще геркулес.

Розігрійте сковороду, змастіть маслом і зробіть середній вогонь. Ложкою викладайте оладки і смажте до рум’яності. Переверніть на другий бік і теж добре прожарте. Подавайте оладки зі сметаною або медом.

Приємного апетиту!

Кабачки для схуднення Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки без дріжджів і розпушувача Оладки без розпушувача Оладки без соди і розпушувача Оладки з кабачків на сковороді Оладки на воді без дріжджів Страви з кабачків