Такі дієтичні і корисні оладки дуже сподобаються прихильникам здорового харчування. Борошно замінять вівсяні пластівці, а щоб використовувати менше масла використовуйте сковороду з антипригарним покриттям. Оладки з кабачків можна їсти навіть на вечерю, не зашкодивши фігурі. Вони смачні і в гарячому, і в охолодженому вигляді.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за бажанням
Процес приготування:
Як почати готувати оладки з кабачків з геркулесом? Кабачок вимити, промокніть паперовим рушником і дрібно натріть за допомогою комбайна або терки.
Додайте сіль і цукор, свіжі яйця і добре перемішайте тісто.
Всипте геркулес, розмішайте і залишіть на 15 хвилин, давши час набрякнути пластівців.
знову Перемішайте. Якщо в тесті багато рідини – додайте ще геркулес.
Розігрійте сковороду, змастіть маслом і зробіть середній вогонь. Ложкою викладайте оладки і смажте до рум’яності. Переверніть на другий бік і теж добре прожарте. Подавайте оладки зі сметаною або медом.
Приємного апетиту!
Кабачки для схуднення Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки без дріжджів і розпушувача Оладки без розпушувача Оладки без соди і розпушувача Оладки з кабачків на сковороді Оладки на воді без дріжджів Страви з кабачків