Оладки можуть послужити не тільки доповненням до чаю, але і стати повноцінним ситним сніданком. Спробуйте блюдо з додаванням ковбаси і помідорів. Смачно і просто!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Варена ковбаса – 150 гр.
- Помідори свіжі – 1,5 шт.
- Кефір – 2 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1,5 склянки
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати оладки з ковбасою і помідорами на кефірі. Спочатку підготуємо начинку. Дрібними кубиками або брусочками нарізаємо помідори і ковбасу. Залишаємо на час.
Приступаємо до приготування тіста. Збиваємо яйця з сіллю і цукром, вливаємо кефір, просіваємо борошно і соду. Замішуємо до отримання гладкої маси.
Змішуємо помідори і ковбасу з тестом. Інгредієнти повинні рівномірно розподілитися.
Розігріваємо сковороду з маслом і акуратно за допомогою ложки формуємо невеликі оладки. Смажимо на помірному вогні до рум’янцю. Важливо, щоб тісто всередині пропеклося.
Готові оладки з ковбасою і помідорами подаємо до столу. Страву можна доповнити сметаною. Приємного апетиту!
Оладки без дріжджів з содою і яйцями Оладки без дріжджів і розпушувача Оладки без молока Оладки з ковбасою Оладки з содою і яйцями Оладки на кефірі без дріжджів з содою і яйцями Оладки на кефірі без розпушувача Оладки на кефірі як у бабусі