Найпростіший рецепт домашніх оладок з ковбасою готується на воді. Блюдо виходить хрустким і рум’яним. Ви не витратите на нього багато часу, а домашні обов’язково оцінять такий варіант ситного перекусу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Варена ковбаса – 130 гр.
- Вода – 1,5 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Цукор-пісок – 1 щіпка
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати оладки з ковбасою на воді? Нарізаємо невеликими кубиками ковбасу для начинки.
Змішуємо яйце з сіллю і цукром.
Потім вливаємо до них кип’ячену воду, охолоджену до кімнатної температури, просіваємо борошно і соду. Замішуємо тісто.
Кладемо в готове тісто на воді ковбасу, акуратно розмішуємо.
Розігріваємо сковороду з олією.
Ложкою викладаємо тісто з начинкою, формуючи потрібну для оладок форму.
Смажимо з кожного боку до яскравого рум’янцю.
Викладаємо гарячі оладки з ковбасою. Перед подачею їх можна злегка промокнути паперовою серветкою, щоб прибрати зайве масло. Готово!
Оладки без дріжджів з содою Оладки без дріжджів і без яєць Оладки без кефіру Оладки без розпушувача Оладки з содою Оладки на воді без дріжджів Пісні оладки