Найпростіший рецепт домашніх оладок з ковбасою готується на воді. Блюдо виходить хрустким і рум’яним. Ви не витратите на нього багато часу, а домашні обов’язково оцінять такий варіант ситного перекусу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Варена ковбаса – 130 гр.
  • Вода – 1,5 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 1 щіпка
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати оладки з ковбасою на воді? Нарізаємо невеликими кубиками ковбасу для начинки.

Змішуємо яйце з сіллю і цукром.

Потім вливаємо до них кип’ячену воду, охолоджену до кімнатної температури, просіваємо борошно і соду. Замішуємо тісто.

Кладемо в готове тісто на воді ковбасу, акуратно розмішуємо.

Розігріваємо сковороду з олією.

Ложкою викладаємо тісто з начинкою, формуючи потрібну для оладок форму.

Смажимо з кожного боку до яскравого рум’янцю.

Викладаємо гарячі оладки з ковбасою. Перед подачею їх можна злегка промокнути паперовою серветкою, щоб прибрати зайве масло. Готово!

Оладки без дріжджів з содою Оладки без дріжджів і без яєць Оладки без кефіру Оладки без розпушувача Оладки з содою Оладки на воді без дріжджів Пісні оладки