Простий варіант крему для домашнього медовика – з вершкового масла і сметани. Продукт порадує вас простотою приготування, а також ніжним і приємним смаком. Візьміть рецепт на замітку!


Інгредієнти: на .

  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Сметана 26% – 200 гр.

Процес приготування:

Як приготувати олійно-сметанний крем для медовика? Даємо шматочку вершкового масла трохи підтанути.

Можна розрізати його на частини для зручності, потім викладаємо в зручну миску і збиваємо на високій швидкості до однорідної гладкої маси.

Всипаємо в масло, цукрову пудру.

Знову збиваємо вміст.

Викладаємо і сметану. Продукт повинен бути жирним і густим для кращої якості готового продукту.

Збиваємо крем близько 5 хвилин, поки він не стане пишним і повітряним. Починаємо з низькою швидкості міксера і поступово збільшуємо.

Ніжний і легкий крем з масла і сметани готовий. Обмазуйте коржі і формуйте домашній медовик.

Вершковий крем для торта Крем для медовика без яєць Крем для медовика з магазинної сметани Крем зі сметани, масла і цукру для торта Медовик без яєць Сметанний крем для торта Сметанно-вершковий крем для торта