Швидкий і елементарний гарнір в мультиварці – це овочеве рагу. У нього можна використовувати навіть заморожені овочі, як правило, вони вже нарізані.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Баклажан – 1 шт.
  • Цукіні – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Квасоля консервована – 1 банка
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати овочеве рагу в мультиварці? Баклажан порізати на шматочки і ненадовго замочити у воді.

Цукіні порізати невеликими кубиками.

Картоплю почистити і також порізати на кубики.

В чашу мультиварки влити рослинне масло, покласти картоплю, трохи посолити.

Викласти далі цукіні і баклажани. Також посолити і додати спеції.

Викласти червону консервовану квасолю, яку попередньо потрібно промити.

Зверху посипати улюбленими приправами. Найкраще сюди підходять прованські трави.

Морква, цибуля, часник, солодкий перець і помідори подрібнити в блендері.

Викласти отриману суміш зверху на овочі.

Встановити мультиварку в режим «Випічка» на півгодини. В кінці перемішати все і перевірити картоплю на м’якість.

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу Овочеве рагу з баклажанами Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з картоплею в мультиварці Овочеве рагу з картоплею і баклажанами Овочеве рагу ПП