Швидкий і елементарний гарнір в мультиварці – це овочеве рагу. У нього можна використовувати навіть заморожені овочі, як правило, вони вже нарізані.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Баклажан – 1 шт.
- Цукіні – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Картопля – 4 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Квасоля консервована – 1 банка
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати овочеве рагу в мультиварці? Баклажан порізати на шматочки і ненадовго замочити у воді.
Цукіні порізати невеликими кубиками.
Картоплю почистити і також порізати на кубики.
В чашу мультиварки влити рослинне масло, покласти картоплю, трохи посолити.
Викласти далі цукіні і баклажани. Також посолити і додати спеції.
Викласти червону консервовану квасолю, яку попередньо потрібно промити.
Зверху посипати улюбленими приправами. Найкраще сюди підходять прованські трави.
Морква, цибуля, часник, солодкий перець і помідори подрібнити в блендері.
Викласти отриману суміш зверху на овочі.
Встановити мультиварку в режим «Випічка» на півгодини. В кінці перемішати все і перевірити картоплю на м’якість.
Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу Овочеве рагу з баклажанами Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з картоплею в мультиварці Овочеве рагу з картоплею і баклажанами Овочеве рагу ПП