Цей рецепт рагу відрізняється від інших тим, що в звичайний склад продуктів додані гриби. Крім аромату, страва виходить більш ситним і у нього не можна додавати м’ясо.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 – 3 головки
- Картопля – 6 – 8 шт.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Гриби сушені – 50 гр.
- Масло соняшникова 50 мл
- Томатний сік – 150 мл
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати овочеве рагу з грибами і кабачками і картоплею просто! Картопля очистіть від шкірки, покладіть в каструлю, залийте водою і поставте варитися на плиту.
Кабачок помийте, очистіть від шкірки, якщо в ньому є насіння, видаліть їх. М’якоть наріжте кубиками.
Морква вимийте, очистіть і натріть на крупній тертці. З лука зніміть піну і наріжте його тонкими півкільцями.
На розігріту сковороду викладіть подрібнені овочі. Смажте приблизно 10-12 хвилин до готовності кабачків.
Потім воду злийте, промийте гриби ще раз, наріжте і відправте овочів на сковороду.
Печериці промийте, наріжте тонкими часточками і додайте їх на сковорідку.
Перемішайте рагу і тушкуйте його на середньому вогні 10-12 хвилин, постійно помішуючи.
Сушені гриби необхідно попередньо замочити у воді на 30-60 хвилин.
До цього часу картоплю повинен дійти до готовності. Злийте воду, охолодіть картоплю, потім наріжті її кубиками.
Додайте картоплю до овочевого рагу.
Наступним кроком влийте томатний сік, додайте спеції і сіль за смаком, перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте 10 хвилин до повної готовності.
Готову страву розкладіть по тарілках і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Кабачки з грибами на сковорідці Кабачки на сковороді швидко і смачно Овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками і картоплею Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з картоплею на сковороді Овочеве рагу ПП