Смачний варіант здорового вечері для всієї родини на швидку руку. М’ясо індички містить необхідну добову дозу білка, а овочі насичують і дозволяють відчувати ситість навіть від невеликої порції.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Філе індички – 300 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Зелень – 100 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Капуста Брокколі – 350 гр.
  • Помідори черрі – 8 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Вода – 500 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування овочевого рагу з індички? Зелень можна брати будь-яку: петрушку, кріп, зелена цибуля. Помити зелень і скинути зайву вологу. Нашаткувати ріпчасту цибулю, дрібно нарізати зелень. У сковороді розігріти олію, обсмажити у ньому цибулю з зеленню.

Філе індички порізати тонкими пластинками.

індичку Викласти в сковороду до цибулі і зелені, тушкувати.

Очищену моркву потерти на крупній тертці, покласти в сковороду.

Броколі розібрати на суцвіття і також додати до овочів.

Черрі порізати навпіл або на 4 частини, покласти в сковороду.

Картоплю почистити, порізати кубиками і покласти до овочів.

Влити води на 2 пальці і тушкувати до готовності.

Овочеве рагу з індичкою готовий, можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з картоплею і м'ясом Овочеве рагу з картоплею і помідорами Овочеве рагу з м'ясом, капустою і картоплею Овочеве рагу ПП