Смачний варіант здорового вечері для всієї родини на швидку руку. М’ясо індички містить необхідну добову дозу білка, а овочі насичують і дозволяють відчувати ситість навіть від невеликої порції.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Філе індички – 300 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Зелень – 100 гр.
- Морква – 1 шт.
- Капуста Брокколі – 350 гр.
- Помідори черрі – 8 шт.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 30 мл
- Вода – 500 мл
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування овочевого рагу з індички? Зелень можна брати будь-яку: петрушку, кріп, зелена цибуля. Помити зелень і скинути зайву вологу. Нашаткувати ріпчасту цибулю, дрібно нарізати зелень. У сковороді розігріти олію, обсмажити у ньому цибулю з зеленню.
Філе індички порізати тонкими пластинками.
індичку Викласти в сковороду до цибулі і зелені, тушкувати.
Очищену моркву потерти на крупній тертці, покласти в сковороду.
Броколі розібрати на суцвіття і також додати до овочів.
Черрі порізати навпіл або на 4 частини, покласти в сковороду.
Картоплю почистити, порізати кубиками і покласти до овочів.
Влити води на 2 пальці і тушкувати до готовності.
Овочеве рагу з індичкою готовий, можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з картоплею і м'ясом Овочеве рагу з картоплею і помідорами Овочеве рагу з м'ясом, капустою і картоплею Овочеве рагу ПП