ласощі для всієї родини! Апетитний обід і поживний обід! Це дуже смачне, ароматне і корисне блюдо! Воно дуже швидко стане вашим улюбленим і займе своє місце в домашньому меню!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Куряче філе – 500 гр.
- Картопля – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода – 60 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування овочевого рагу з кабачками, куркою та картоплею? Куряче філе ріжемо кубиками невеликого розміру
Обсмажуємо до легкої скоринки на олії.
Всі овочі добре промиваємо. Кабачки ріжемо кубиками, також нарізаємо очищену картоплю і перець, попередньо видаливши з нього насіння і білі прожилки.
Цибулю і моркву чистимо. Цибулю ріжемо кубиками, а моркву краще натерти на крупну тертку.
Тепер відправляємо всі овочі на сковороду до курки.
Солимо і приправляємо за своїм смаком.
Додаємо воду і накриваємо кришкою. Тушкуємо овочеве рагу 30-35 хв. до повної готовності. Овочі повинні бути м’якими і соковитими.
Приємного апетиту!
Кабачки з м'ясом на сковороді Курячі грудки з кабачками Овочеве рагу з кабачками і морквою Овочеве рагу з кабачками, картоплею та м'ясом Овочеве рагу з кабачків і перцем Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з куркою та картоплею