ласощі для всієї родини! Апетитний обід і поживний обід! Це дуже смачне, ароматне і корисне блюдо! Воно дуже швидко стане вашим улюбленим і займе своє місце в домашньому меню!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Куряче філе – 500 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 60 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування овочевого рагу з кабачками, куркою та картоплею? Куряче філе ріжемо кубиками невеликого розміру

Обсмажуємо до легкої скоринки на олії.

Всі овочі добре промиваємо. Кабачки ріжемо кубиками, також нарізаємо очищену картоплю і перець, попередньо видаливши з нього насіння і білі прожилки.

Цибулю і моркву чистимо. Цибулю ріжемо кубиками, а моркву краще натерти на крупну тертку.

Тепер відправляємо всі овочі на сковороду до курки.

Солимо і приправляємо за своїм смаком.

Додаємо воду і накриваємо кришкою. Тушкуємо овочеве рагу 30-35 хв. до повної готовності. Овочі повинні бути м’якими і соковитими.

Приємного апетиту!

Кабачки з м'ясом на сковороді Курячі грудки з кабачками Овочеве рагу з кабачками і морквою Овочеве рагу з кабачками, картоплею та м'ясом Овочеве рагу з кабачків і перцем Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з куркою та картоплею