Апетитне і дуже ситна страва з овочів з ніжними шматочками м’яса простіше простого приготувати в мультиварці. Це дуже зручно, і рагу зовсім не пригорає. Блюдо виходить дуже смачним, соковитим і неймовірно корисним!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 400 гр.
  • Капуста цвітна – 0,5 шт.
  • Картопля – 6 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Часник – за бажанням
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 80 мл

Процес приготування:

Рецепт овочевого рагу з м’ясом, капустою і картоплею в мультиварці гранично простий! Всі овочі ретельно промийте водою. Почистіть картоплю і наріжте його невеликими кубиками.

Капусту дрібно нашаткуйте, а перець очистіть від насіння і порізати смужками невеликої товщини.

Помідори ріжте досить великими кубиками.

Свинину почистіть від прожилок, нарізати шматочками і обсмажте на олії до рум’яного кольору в режимі «смаження» приблизно 10 хв.

Додайте до свинини всі овочі, залийте воду, посоліть і приправте рагу меленим перцем. Закрийте кришку мультиварки, встановіть режим «гасіння» і готуйте овочі 40 хв.

Приємного апетиту!

Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з картоплею в мультиварці Овочеве рагу з картоплею і перцем Овочеве рагу з м'ясом Овочеве рагу зі свининою