Овочеве рагу з кабачками і куркою – точно одне із самих смачних і апетитних! Приємна золотава скоринка курячих шматочків і м’які, соковиті кабачки відмінно доповнюють один одного. А якщо додати до них трохи моркви, перцю, помідорів і заправку з сметани вийде просто приголомшливо!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 500 гр.
- Кабачки – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Сметана – 150 гр.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати овочеве рагу з куркою і кабачками? Куряче філе промиваємо та нарізаємо його невеликими смужками. Сковороду змащуємо рослинним маслом і обсмажуємо курку 10 хв. на помірному вогні.
Овочі ретельно промиваємо. Кабачки ріжемо кружальцями, а потім на більш дрібні кубики. Таким же чином ріжемо помідори.
Перці чистимо від насіння і нарізаємо тонкими прямокутниками.
Відправляємо всі овочі до курки і обсмажуємо 10 хв.
Потім додаємо сметану, спеції і сіль. Все добре перемішуємо і тушкуємо рагу 25 хв. під кришкою.
Приємного апетиту!
Кабачки з помідорами на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу з кабачками і куркою Овочеве рагу з кабачками і м'ясом Овочеве рагу з кабачків і помідором Овочеве рагу з куркою Овочеве рагу з м'ясом