Овочеве рагу з кабачками і куркою – точно одне із самих смачних і апетитних! Приємна золотава скоринка курячих шматочків і м’які, соковиті кабачки відмінно доповнюють один одного. А якщо додати до них трохи моркви, перцю, помідорів і заправку з сметани вийде просто приголомшливо!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Сметана – 150 гр.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати овочеве рагу з куркою і кабачками? Куряче філе промиваємо та нарізаємо його невеликими смужками. Сковороду змащуємо рослинним маслом і обсмажуємо курку 10 хв. на помірному вогні.

Овочі ретельно промиваємо. Кабачки ріжемо кружальцями, а потім на більш дрібні кубики. Таким же чином ріжемо помідори.

Перці чистимо від насіння і нарізаємо тонкими прямокутниками.

Відправляємо всі овочі до курки і обсмажуємо 10 хв.

Потім додаємо сметану, спеції і сіль. Все добре перемішуємо і тушкуємо рагу 25 хв. під кришкою.

Приємного апетиту!

Кабачки з помідорами на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу з кабачками і куркою Овочеве рагу з кабачками і м'ясом Овочеве рагу з кабачків і помідором Овочеве рагу з куркою Овочеве рагу з м'ясом