Овочеве рагу з куркою і цвітною капустою – ідеальний варіант для літнього меню. Таке блюдо можна їсти і дорослим, і дітям.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 2 шт.
- Капуста цвітна – 300 гр.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Соєвий соус – 2 – 3 ст. л.
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати овочеве рагу з куркою і цвітною капустою. Куряче філе промийте, просушіть і наріжте кубиками. Обсмажте на соняшниковій олії.
Овочі очистіть і промийте, у болгарських перців видалити насіння і перегородки. Наріжте цибулю і перець великими часточками. Обсмажте овочі окремо від м’яса.
Цвітну капусту вимити, розділити на суцвіття і відварити 2-3 хвилин.
Всі інгредієнти складіть в каструлю, додайте сіль, перець, соєвий соус і трохи води. Тушкуйте рагу на повільному вогні 25-30 хвилин.
У вас вийде дуже легке і смачне овочеве рагу з куркою. Подавайте до столу зі свіжим хлібом.
Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з куркою Овочеве рагу з курячою грудкою (філе) Овочеве рагу ПП