Овочеве рагу з куркою і цвітною капустою – ідеальний варіант для літнього меню. Таке блюдо можна їсти і дорослим, і дітям.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Капуста цвітна – 300 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Соєвий соус – 2 – 3 ст. л.
  • Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати овочеве рагу з куркою і цвітною капустою. Куряче філе промийте, просушіть і наріжте кубиками. Обсмажте на соняшниковій олії.

Овочі очистіть і промийте, у болгарських перців видалити насіння і перегородки. Наріжте цибулю і перець великими часточками. Обсмажте овочі окремо від м’яса.

Цвітну капусту вимити, розділити на суцвіття і відварити 2-3 хвилин.

Всі інгредієнти складіть в каструлю, додайте сіль, перець, соєвий соус і трохи води. Тушкуйте рагу на повільному вогні 25-30 хвилин.

У вас вийде дуже легке і смачне овочеве рагу з куркою. Подавайте до столу зі свіжим хлібом.

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з куркою Овочеве рагу з курячою грудкою (філе) Овочеве рагу ПП