Апетитне і дуже ситна страва з овочів з ніжними шматочками м’яса простіше простого приготувати в мультиварці. Це дуже зручно, і рагу зовсім не пригорає. Блюдо виходить дуже смачним, соковитим і неймовірно корисним!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 400 гр.
- Капуста цвітна – 0,5 шт.
- Картопля – 6 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Часник – за бажанням
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода – 80 мл
Процес приготування:
Рецепт овочевого рагу з м’ясом, капустою і картоплею в мультиварці гранично простий! Всі овочі ретельно промийте водою. Почистіть картоплю і наріжте його невеликими кубиками.
Капусту дрібно нашаткуйте, а перець очистіть від насіння і порізати смужками невеликої товщини.
Помідори ріжте досить великими кубиками.
Свинину почистіть від прожилок, нарізати шматочками і обсмажте на олії до рум’яного кольору в режимі «смаження» приблизно 10 хв.
Додайте до свинини всі овочі, залийте воду, посоліть і приправте рагу меленим перцем. Закрийте кришку мультиварки, встановіть режим «гасіння» і готуйте овочі 40 хв.
Приємного апетиту!
Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з картоплею в мультиварці Овочеве рагу з картоплею і перцем Овочеве рагу з м'ясом Овочеве рагу зі свининою