Пропоную приготувати найніжніші панкейкі без соди. Панкейкі готуються швидко і просто, не вимагають особливих витрат. Продукти в приготуванні використовуються звичайні і знайдуться у будь-якої господині. Панкейкі подають зі сметаною, сиропом, джемом, варенням або згущеним молоком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 5 ст. л.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Молоко коров’яче – 350 мл
- Сіль – на кінчику ножа
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Борошно пшеничне – 900 гр.
- Йогурт – 600 гр.
- Сметана – 100 гр.
- Сода харчова – 0.5 ч. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 ч. л.
- Зелень – за смаком
- Сир (м’який) – 300 гр.
- Масло вершкове – 20 гр.
- Масло – для змазування
Процес приготування:
Щоб приготувати панкейкі без соди, підготуйте всі необхідні продукти для панкейків без соди.
Курячі яйця розділити на білки і жовтки. У ємність до курячих жовтків додайте цукровий пісок. Почніть збивати на малих оборотах міксера, поступово збільшуючи швидкість.
Збивайте до тих пір, поки маса не посвітлішає і не збільшиться в об’ємі приблизно в два рази. Не перестаючи збивати, влийте тонкою цівкою молоко. Перемішуйте міксером ще кілька хвилин.
В кілька прийомів введіть заздалегідь просіяне пшеничне борошно вищого сорту. Продовжуйте перемішувати міксером на малих обертах.
Поступово влийте рослинне масло без запаху.
Яєчні білки збийте з сіллю до стану міцних піків.
В тісто в кілька прийомів введіть збиті білки. Акуратними рухами знизу вгору перемішайте ложкою або силіконової лопаткою.
добре розігрійте Сковороду і викладіть тісто. Смажте, поки тісто не стане матовим.
Потім переверніть лопаткою на другу сторону і смажте ще кілька хвилин. Так посмажте всі панкейкі, поки не закінчиться тісто. Готові панкейкі подавайте з сиропом або джемом за бажанням.
Приємного апетиту!
Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі з содою Панкейкі класичні Панкейкі на молоці класичні Панкейкі на сметані