Панкейкі – млинці по-американськи. Текстура панкейків пишна і повітряна. Пропоную приготувати корисні дієтичні панкейкі у вафельниці. Якщо використовувати знежирений сир і молоко, то десерт вийде ще і низькокалорійним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сир – 180 гр.
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Борошно цільнозернові – 5 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Арахісова паста – 1 ч. л.
  • Цукрозамінник – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати панкейкі у вафельниці? Підготуйте необхідні інгредієнти для панкейків.

Курячі яйця розбийте в глибоку миску і збийте з допомогою віночка.

В яєчну масу викладіть м’який сир і ретельно перемішайте.

Влийте в масу молоко і додайте арахісову пасту. Якщо арахісової пасти немає – нічого страшного, замінювати її нічим не потрібно. Перемішайте віночком до однорідної консистенції.

В окремій ємності змішайте цільнозернове пшеничне борошно, кукурудзяний крохмаль, замінник цукру і розпушувач. Поступово введіть до рідких інгредієнтів.

Добре перемішайте віночком.

Электровафельницу увімкніть розігріватися. Столовою ложкою викладіть тісто в центр вафельниці, закрийте кришку і випікайте 5 хвилин. Якщо хочете, щоб панкейкі вийшли більш схожими на вафлі і хрусткими, випікайте близько 10 хвилин, орієнтуючись на свою вафельницю.

Панкейкі виходять ніжними і повітряними. Заваріть ароматний чай і насолоджуйтеся десертом. Зверху можна полити низькокалорійним сиропом або топпінгом.

Приємного апетиту!

Американські млинці Панкейкі Панкейкі на молоці Панкейкі на молоці з розпушувачем ПП панкейкі