Пишні панкейкі – це не тільки ніжний смак, але і досконала візуальна складова страви. Спробуйте швидкий і простий рецепт панкейків на молоці для вашого ідеального сніданку.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати панкейкі на молоці. Яйце розтираємо з цукром, потім збиваємо. Молоко злегка підігріваємо, не кип’ятимо. Продукт повинен бути теплим. Вливаємо до яйця, додаємо сіль і збиваємо до пінки.

Просіваємо борошно, додаючи розпушувач. Продовжуємо збивати до однорідної рідкої маси без грудочок.

Добре прогріваємо сковороду. Масло не використовуємо. Вливаємо ложкою або ополоником тісто.

Обсмажуємо, поки на тесті не почнуть з’являтися бульбашки. На цьому моменті перевертаємо і продовжуємо обсмажувати з іншого боку.

З обох боків повинен бути рівномірний рум’яний колір. Після чого панкейкі готові.

Викладаємо ласощі на тарілку. Можна подавати до столу. Приємного чаювання!

Американські млинці Панкейкі Панкейкі на молоко на сковороді Панкейкі на молоці Панкейкі на молоці з розпушувачем Панкейкі на молоці класичні